Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Neįmanoma nepastebėti: kaip D. Beckhamas ir T. Henry filmavo „Lays“ reklamą?

Per šį Europos futbolo čempionatą, ko gero, visi matė Davido Beckhamo ir Thierry Henry „Lays“ traškučių reklamą, kuri šmėžuoja TV3, TV6 kanaluose bei internetinėje televizijoje.


Viena įsimintiniausių reklamų buvo nufilmuota praeito klubinio sezono metu.


Lapkričio 7 dieną legendiniame „San Siro“ stadione Čempionų lygos grupių etapo mače susitiko „AC Milan“ su Paryžiaus „Saint-Germain“. Prieš mačo startą Davidas Beckhamas ir Thierry Henry sirgaliams iškėtė pokštą.


Visame stadione, pasitelkus mikrofoną, kubą bei garso aparatūrą, legendiniai futbolininkai ieškojo naujo „Lays“ traškučių pakelio. Jį radę legendos prie save pasižiūrėti viso mačo pasikvietė du atsitiktinius žmones.


„Lays“ prekės ženklo marketingo viceprezidentė Ciara Dilley sakė: „Henry bei Beckhamas – tai buvo natūralus pasirinkimas. Ką dar galima pasirinkti į šią poziciją? Jie atitinka didelę dalį „Lays“ brendo vertybių. Jie turi daug energijos. Juos myli daug žmonių.“


Įdomu tai, kad anksčiau „Lays“ prekės ženklo veidas buvo Lionelis Messi. Jį, galima sakyti, pakeitė Davidas Beckhamas, argentinietį pasamdęs savo Majamio „Inter“ klube.


Apie šią sutartį bei reklamą garsusis britas juokavo: „Mano patirtis labai skiriasi nuo Thierry, kadangi jis visą dieną valgo čipsus. Aš nieko nevalgiau, nes jų tiesiog nebeliko.“


Kaip vėliau paaiškėjo, Čempionų lygos rungtynes Beckhamas ir Henry stebėjo su tėčiu bei jo dukra. Prancūzas džiūgavo dėl tokios galimybės: „Praeitais metais pradėjau bendradarbiauti su „Lays“ – mes nudžiugindavo didžiausius futbolo sirgalius tiesiog nuvykdami į jų namus, pasižiūrėti ar jie turi „Lays“. Jeigu jie jų turėdavo, aš likdavau ir stebėdavau futbolą su jais.


Šiais metais su „Lays Chip Cam“ viską pakėlėme į dar šiek tiek aukštesnį lygį. Tai tikrai buvo nereali patirtis, buvo smagu grįžti į stadioną kartu su Davidu“, – teigė T. Henry.