Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

NBA naujokų biržoje už dešimtuko ribų likęs M. Buzelis lieka gimtajame mieste.

NBA lygoje turėsime dar vieną lietuvį – 11 naujokų biržos šaukimu Matą Buzelį pasirinko gimtojo miesto klubas Čikago „Bulls“.

Įdomu tai, jog M. Buzelis buvo pasirinktas Čikagos klubo krepšinio operacijų viceprezidento lietuvio Artūro Karnišovo iniciatyva.

„Jaučiuosi palaimintas. Troškau būti čia. Tiesiog negaliu... Esu dėkingas „Bulls“ organizacijai ir esu pasirengęs dirbti. Tam ir gimiau“, – su ašaromis kalbėjo „Bulls“ naujokas.

" target="_blank">sportas.lt/naujiena/5013...o-bulls">

Prieš naujokų biržos vakarą, puolėjui buvo numatomas 5-asis šaukimas, kurį turėjo Detroito „Pistons“ ekipa.

„Ačiū visiems, kurie manimi abejojo, be jūsų čia nebūčiau. Naudoju tai kaip motyvacija. Tiems, kurie mane palaikė, negaliu pakankamai atsidėkoti. Palaikymas buvo neįtikėtinas. Dėkoju visiems“, – sakė M. Buzelis.

Pirmąjį NBA naujokų šaukimą turėjusi Atlantos „Hawks“ pasirinko Zaccharie Risacherą, kitas prancūzas buvo pasirinktas antruoju šaukimu – Alexandre Sarras keliaus į Vašingtono „Wizards“ gretas, trečiuoju šaukimu Hiustono „Rockets“ pasirinko Reedą Sheppardą, ketvirtą šaukimą turėję San Antonio „Spurs“ pasikvietė Stephoną Castle'ą, o su M. Buzeliu sietas 5-asis šaukimas į Detroito „Pistons“ atiteko Ronui Hollandui.